banner

Blosm has a story that...

...inspires

Co&Co Distillery is een familiebedrijf gesitueerd in Heers, met als corebusiness het distilleren van diverse fruitsoorten uit het landelijke Haspengouw. Daarbij zijn aandacht voor kwaliteit en een passie voor het ambacht van het distilleren onontbeerlijk. Co&Co Distillery beheert dan ook het volledige proces; van het telen van het fruit tot het bottelen van de flessen. Op die manier staat het familiebedrijf garant voor smaakvolle topproducten.

about_1

... innovates

Met ambacht en precieus vakmanschap geproduceerde dranken die hun oorsprong kennen in Haspengouw. Dat is BLOSM. Deze prachtige fruitstreek is de bakermat van de betere fruitsoorten ter wereld. Co & Co Distillery -een single estate distillery- selecteert zorgvuldig het beste fruit, om het te verwerken tot heerlijke, zinnenprikkelende gins, jenevers en zoveel meer. De BLOSM-producten worden dan ook enkel geproduceerd in beperkte oplages, om zo het unieke karakter en de ongekende kwaliteit te bewaken.

about_2

Bijzondere producten

BLOSM, dat zijn producten geproduceerd met ambacht en precieus vakmanschap die hun oorsprong vinden in Haspengouw: de bakermat van de charmantste fruitsoorten ter wereld. Co & Co Distillery selecteert zorgvuldig het beste fruit uit de regio om het te verwerken tot heerlijke, zinnenprikkelende producten. We produceren in beperkte oplages, om zo het unieke karakter en de ongekende kwaliteit te bewaren.

© BLOSM 2024